Αρχική Σελίδα

Juneng Machinery (China) Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Οριζόντια πίεση σε φύλλα φίλτρο για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οριζόντια πίεση σε φύλλα φίλτρο για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η μηχανή μπορεί να εκτελούνται σωστά και να παράγουν μεγάλη αποτέλεσμα.

—— Ο κ. Frgiman

Ihr Unternehmen ist sehr beeindruckend. Το Nach der Inbetriebnahme το einwandfrei Maschinen κύβων und unsere Anforderungen.Wir sind sehr η ομάδα Gutes!

—— Allison

Μετά από να επισκεφτεί περισσότερες από 5 επιχειρήσεις. Επιλέγουμε Juneng ως συνεργάτη μας. Εμπιστευόμαστε αυτήν την ομάδα και την ποιότητά τους. Δεδομένου ότι βγάζει ότι είμαστε σωστοί.

—— Ο κ. Riyaz Zaveri

το dopo IL funziona macchina Λα bene διορθώνει

—— Antonino

Adequado treinamento OS operadores de máquinas receberam

—— riand

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρηση καταλαμβάνει μια περιοχή 280000 τετραγωνικό μέτρο, χτίζοντας την περιοχή 1850000㎡, και οι ετήσια πωλήσεις είναι πάνω από RMB 600 εκατομμυρίων έχει μια τέλεια επιστημονική έρευνα, επιθεώρηση, και κέντρο δοκιμής και περισσότεροι από 1300 εργαζόμενοι, μεταξύ αυτού 50 εργαζόμενοι έχουν τον ανώτερο τίτλο επαγγελματικής μετα ποιότητας και 320 εργαζομένων να έχει την επαγγελματική ποιότητα τίτλου μέσος-βαθμού.

   

  Juneng Machinery (China) Co., Ltd.Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

   

  Η επιχείρηση έχει περισσότερα από 200 διάφορου μεγάλης κλίμακας σύνολα εξοπλισμού παραγωγής, περιλαμβάνει τον ενιαίο διακινούμενο γερανό με την ανύψωση της ικανότητας 100T. Λόγω αυτών των μονάδων παραγωγής, τώρα η επιχείρηση μπορεί να παραγάγει τη μεγαλύτερη μηχανή με 16 μέτρα ύψους και βάρος 200T περισσότερα από 5000 είδη συνόλων φίλτρων και πέρα από από τους φυγοκεντρωτές διαχωριστών συνόλων του 2000 καθώς επίσης και άλλα δοχεία πίεσης 1000 συνόλων θα κατασκευάζονταν κάθε χρόνο.

   

  Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

  Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

  Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

   

  Η επιχείρηση Juneng έχει συσσωρευθεί μια άριστη βάση διαφάνειας και φήμης στους πλουσίους της που σχεδιάζουν και που κατασκευάζουν την εμπειρία κατά τη διάρκεια αυτών των τριάντα ετών, επιπλέον που επίσης κάτοχος περισσότερα από 50 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Εξαρτηθείτε από αυτή την εμπειρία, τώρα η επιχείρηση είναι υπερήφανη για να είναι ο προμηθευτής ηγετών σε τέτοια βιομηχανία με το μερίδιο εγχώριας αγοράς περίπου 80% στο πετρέλαιο & τη βιομηχανία λιπών, χημική βιομηχανία, βιομηχανία φαρμάκων, βιομηχανία ποτών, πετροχημική βιομηχανία, βιομηχανία χρωμάτων, και είναι ένας από τους γνωστούς παραγωγούς και τον προμηθευτή στον κόσμο.

   

  Γραμμή παραγωγής

   

  Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

  Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

   

   

   

 • OEM / ODM

  OEM/ODM

 • Ε & Α

  Το Juneng παρέχει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες για την απόφαση -απόφαση-makingm επένδυσής σας, και εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα προϊόντων μέσω της έξω μηχανικής τεχνολογίας χωρισμού. Οι μηχανικοί Juneng είναι σε θέση να σχεδιάσουν τον τύπο περισσότερο από 300 διαδικασιών διήθησης και χωρισμού. Επομένως μπορούμε να επιλύσουμε τις αποτελεσματικότερες λύσεις με έναν γρήγορο και περιεκτικό τρόπο.

   

  Οι φιλοσοφίες ανάπτυξής μας είναι βασισμένες σε συνεχή ενισχύονται με το σύνολο καινοτόμου ideas.5% του εισοδήματος πωλήσεων διατίθενται στην εντατική έρευνα και 8% του εργατικού δυναμικού διατίθεται στη δραστηριότητα developmetn. Κατά συνέπεια, η επιχείρηση είναι κύρια των πολυάριθμων δικαιωμάτων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των ποιοτικών νέων αναπτυγμένων προϊόντων.

   

  Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Doris.zhou

Τηλ.:: 13961509768

Φαξ: 86-510-87501218

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)