Φυγοκεντρικά εξαγωγή και Reextraction διαχωριστών φίλτρων δίσκων πίεσης ≦ 0.4Mpa εξόδου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Yixing, Jiangsu)
Μάρκα: Juneng Machinery
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: DHC620
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
Τιμή: USD 100000 / set
Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT
Δυνατότητα προσφοράς: Σύνολο 40 / μήνες

Λεπτομερής ενημέρωση

Αλλιώς: Δίσκος διαχωριστικό μοντέλο: Άμεσα συνδέοντας
ελέγχου: PLC Οδηγώ: τροχαλία ζωνών

Περιγραφή προϊόντων

Φυγοκεντρικά εξαγωγή και Reextraction διαχωριστών φίλτρων δίσκων πίεσης ≦0.4Mpa εξόδου

 

Περιγραφή προϊόντων:

 

Το Biopharmaceutical ως υψηλή τεχνολογία έχει ανοίξει ένα ευρύ πρώτο πλάνο για την ανάπτυξη της ιατρικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας φαρμάκων και των πολύ βελτιωμένων ζωών των ανθρώπων. Επομένως, η βιοτεχνολογία έχει προσδιοριστεί από τον κόσμο ως βασικές τεχνολογίες και νέες βιομηχανίες στην παγκόσμια επιστημονική και τεχνολογική ανάπτυξη στο 21$ο αιώνα.

Η ποιότητα χωρισμού διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στη biopharmaceutical διαδικασία. Οι εργαζόμενοι Juneng με την πλούσια εμπειρία του στις τεχνολογίες χωρισμού στοχεύουν στην υλικούς εξαγωγή και τον καθαρισμό κατά τη διάρκεια της παραγωγής των αντιβιοτικών, των αλακαλοειδών και της ορμόνης, του χωρισμού και του καθαρισμού των πρωτεϊνών κυττάρων καθώς επίσης και του χωρισμού πλάσματος αίματος. Διαχωριστής ερευνητικών διάφορος δίσκων εργαζομένων Juneng επίσης για να συναντήσει τα είδη διαδικασίας χωρισμού.

Φυγοκεντρικά εξαγωγή και Reextraction διαχωριστών φίλτρων δίσκων πίεσης ≦ 0.4Mpa εξόδου

 

Εφαρμογή:

 

Επιτυχείς εφαρμογές:

Χωρισμός του αποσπάσματος (όπως η πενικιλίνη, η βιταμίνη, Colibacillus, τα αντιβιοτικά, οι ορμόνες, κ.λπ.), μικροβιακή συγκέντρωση, συγκέντρωση και διευκρίνιση του ζωμού ζύμωσης, χωρισμός αίματος, κ.λπ.

Στην πενικιλίνη και τη διαδικασία παραγωγής 6-APA, ο διαχωριστής δίσκων χρησιμοποιείται κυρίως στην εξαγωγή, αποσπά εκ νέου, πλένοντας το απόσπασμα.

 

Εισαγωγή της επιχείρησης:

 

Η ομάδα Juneng είναι κατασκευαστής μεγάλων κλιμάκων των βιομηχανικών προϊόντων στην Κίνα με τη Co. μηχανημάτων Juneng υποκαταστημάτων συγκεκριμένα (Κίνα), το ΕΠΕ της και τη Co. μηχανημάτων Jiangsu Juneng, ΕΠΕ. Η ομάδα δέσμευσε κυρίως με τη στο εσωτερικό έρευνα & την ανάπτυξη καθώς επίσης και την κατασκευή των διάφορων βιομηχανικών φίλτρων, των διαχωριστών και των αντλιών.

 

Η επιχείρηση είναι υπερήφανη για να είναι ο ηγέτης σε τέτοια βιομηχανία με τη βιομηχανία λιπών, χημική βιομηχανία, βιομηχανία φαρμάκων, βιομηχανία ποτών, βενζίνη - χημική βιομηχανία, και είναι τώρα ένα από καλά-ξέρει τους παραγωγούς και τους προμηθευτές στον κόσμο.

 

Η επιχείρηση έχει τώρα τρεις βάσεις παραγωγής της με μια συνολική ικανότητα 280.000 τετραγωνικών μέτρων στην πόλη του Ναντζίνγκ και την πόλη Yixing της επαρχίας Jiangsu, μόνιμα workforces περισσότερο από 1300 άνθρωποι και η γραμμή παραγωγής είναι καλά εξοπλισμένη με περισσότερες από 1500 μονάδες του προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και της ενοργάνωσης δοκιμής.

 

Προδιαγραφές προϊόντων:

 

Πρότυπο 

Επεξεργασία 
ικανότητα (M3/H)

Κολπίσκος 
πίεση (MPA)

Έξοδος 
πίεση (MPA)

Μηχανή 
δύναμη (KW)

Βάρος (κλ)

Περίληψη 
διάσταση (χιλ.)

DHC620

20-35

0,2

≦0.4

55

3600

2360*1690*2500

 

 

QA/QC τμήμα

 

1.Factory ο λογιστικός έλεγχος επίσκεψης απαιτείται πριν από άλλη αγορά

 

2.Inspection του υλικού απαιτείται κατά τη διάρκεια στην κατασκευή διαδικασίας & την προγενέστερη αποστολή

 

3.Compliance στις τεχνικές απαιτήσεις

 

 

Ιστορικό:

 

1. Με το σημαντικό ιστορικό, τα προϊόντα μας εφαρμόζονται ευρέως στις διαφορετικές βιομηχανίες

 

2. Οι παράγοντες κλειδί της επιτυχίας μας είναι στην απαίτηση εκπληρώνοντας του συνεχώς πελάτη και υπερβαίνουν το ecpection τους.

 

3.We προς τα εμπρός στην καθοδήγηση, την άποψη και τις προτάσεις σας που θα ήταν μια μακροπρόθεσμη αμοιβαία ευεργετικά επιχειρησιακή σχέση.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά