Καλής εκτέλεσης χρησιμοποιημένο αντλίες πετρέλαιο μεταφοράς υψηλών εργαλείων φυγοκεντρικό κ.λπ.

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Yixing, Jiangsu)
Μάρκα: Juneng Machinery
Πιστοποίηση: CE、ISO9001
Αριθμό μοντέλου: ΕΘΝΚΤ 6/0,5
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: Σύνολο 40 / μήνες

Περιγραφή προϊόντων

Καλής εκτέλεσης χρησιμοποιημένο αντλίες πετρέλαιο μεταφοράς υψηλών εργαλείων φυγοκεντρικό κ.λπ.

Περιγραφή προϊόντων:

NCB αντλία εργαλείων σειράς η μέσα δεσμευμένη είναι μια ογκομετρική αντλία για τη μεταφορά του υγρού, το οποίο έχει προωθήσει τη δομή και την καλή εκτέλεση. Αυτή η αντλία υιοθετεί την εσωτερική δέσμευση για τα εργαλεία, οι κύκλοι πισσών και μέσα και έξω από το εργαλείο είναι σε μια πλευρά, μια άλλη πλευρά χωρίζεται από τη «σύνδεση ταλάντευσης» στην κάλυψη αντλιών και διαμορφώνει επάνω να ταΐσει και να απαλλάξει την αίθουσα. Το οδηγώντας εσωτερικό εργαλείο στον κύριο άξονα οδηγεί τα γρανάζια για να περιστραφεί στην ίδια κατεύθυνση, στην αίθουσα σίτισης, τα δόντια εργαλείων είναι χωρισμένα το ένα το άλλο, αυτό διαμορφώνει επάνω την επιφάνεια αρνητικής πίεσης, έτσι απορροφά στο υγρό. Τα δόντια εργαλείων εισάγονται στην επιφάνεια δέσμευσης συνεχώς στο αποχωρητήριο και εξωθούν το υγρό έξω.

NCB αντλία εργαλείων σειράς η μέσα δεσμευμένη εφαρμόζεται για να μεταβιβάσει το υγρό από όλα τα είδη φωτός ή αστάθειας βαθύ σε κολλώδη, ακόμη και στο μισό-στερεό. Χρησιμοποιείται ευρέως στο πετρέλαιο, τη χημεία, το πετρέλαιο, το χρώμα κ.λπ.

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προϊόντων:

Η εσωτερική αρχή συνοδοντώσεων τροχών υιοθετείται για αυτήν την αντλία. Οι δακτυλιοειδείς και εξωτερικοί κύκλοι πισσών εργαλείων κλίνουν πολύ ενάντια σε μια πλευρά, η άλλη πλευρά χωρίζεται με την κάλυψη με το «ημισεληνοειδές πιάτο». Ο δακτυλιοειδής οδηγός εργαλείων το εξωτερικό εργαλείο για την ίδια περιστροφή κατεύθυνσης. Έχει την προηγμένη δομή, λεπτή ποιότητα, μικρός όγκος, μεγάλη ροή, χαμηλού θορύβου, ανθεκτική ζωή υπηρεσιών.

 

Εισαγωγή της επιχείρησης:

 

Η ομάδα Juneng έχει την οργάνωση ένα 1$ο εργαστήριο κατηγορίας στο εσωτερικό για την ανάλυση χημικής σύνθεσης, τη μεταλλογραφική ανάλυση, την ανάλυση φάσματος, την ανάλυση απόδοσης, την ακτινογραφική επιθεώρηση, την επιθεώρηση μαγνητισμού, την υπερηχητικά επιθεώρηση και το κ.λπ. Αυτό πρόκειται να υπονοήσει με τα πιό πρόσφατα instrumentations προόδου και η αυστηρή τοποθέτηση εργασίας για να εξασφαλίσει κάθε μέρος του προϊόντος είναι σταθερή και αξιόπιστη.

 

Προδιαγραφές προϊόντων:

Καλής εκτέλεσης χρησιμοποιημένο αντλίες πετρέλαιο μεταφοράς υψηλών εργαλείων φυγοκεντρικό κ.λπ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά