Ικανότητα 100 - φυγοκεντρικός καθαρισμός φυτικού ελαίου αντλιών μεταφοράς μίξης 200T/D συνεχής

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Yixing, Jiangsu)
Μάρκα: Juneng Machinery
Πιστοποίηση: CE、ISO9001
Αριθμό μοντέλου: GXG 800
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: Σύνολο 40 / μήνες

Περιγραφή προϊόντων

Ικανότητα 100 - φυγοκεντρικός καθαρισμός φυτικού ελαίου αντλιών μεταφοράς μίξης 200T/D συνεχής

 

 

 

Εφαρμογή:

LHB180 η φυγοκεντρική αντλία μίξης είναι κυρίως για τη μίξη του ελαίου με αλκαλικό, του ελαίου με το φωσφορικό οξύ, και του ελαίου με το νερό στη συνεχή διαδικασία καθαρισμού για το φυτικό έλαιο, και θα στείλει το πετρέλαιο στην επόμενη λειτουργία σε ορισμένη πίεση. Και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μίξη δύο υγρών σε άλλες βιομηχανίες. Αυτή η αντλία μπορεί να αναμίξει πλήρως, να τρέξει σταθερά, έχει πολύ χαμηλού θορύβου, είναι αναπόφευκτη για τη συνεχή διαδικασία καθαρισμού του φυτικού ελαίου.

 

 

Περιγραφή προϊόντων:

Η σειρά LHB φυγοκέντρου που αναμιγνύει την αντλία είναι μια μεγάλη ταχύτητα, υψηλής αντοχής μηχανή μίξης που ειδικά σχεδιάζω για το συνεχή καθαρισμό φυτικού ελαίου. Η υψηλής απόδοσης επίδραση μίξης της είναι ο παράγοντας κλειδί για να αυξήσει την υψηλή αποδοτικότητα καθαρισμού και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις τα υγρά όπως λάδι-αλκαλική, λάδι-όξινος και η πλύση νερού στο στάδιο του καθαρισμού, που μεταχειρίζεται την ικανότητα είναι 30-600 T/D.

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προϊόντων:

LHB180 η φυγοκεντρική αντλία μίξης αποτελείται κυρίως από το τύμπανο, την κεντρομόλο αντλία, τη μονάδα κολπίσκων/εξόδου και τη μηχανή.

Δύο (ή περισσότεροι) υγρά μικτά ποσοτικά ταΐζονται στον κολπίσκο και εισάγουν στο τύμπανο, αναμιγνύονται πλήρως λόγω φυγοκεντρικής δύναμης και 6 κοιλοτήτων στο τύμπανο, η κεντρομόλος αντλία στην έξοδο μετατρέπει το δυναμικό κεφάλι πίεσης του υγρού που περιστρέφεται στη υψηλή ταχύτητα στο κεφάλι στατικής πίεσης (0.10~0.2MPa) και το στέλνει στην επόμενη λειτουργία.

 

Εισαγωγή της επιχείρησης:

 

Η ομάδα Juneng είναι κατασκευαστής μεγάλων κλιμάκων των βιομηχανικών προϊόντων στην Κίνα με τη Co. μηχανημάτων Juneng υποκαταστημάτων συγκεκριμένα (Κίνα), το ΕΠΕ της και τη Co. μηχανημάτων Jiangsu Juneng, ΕΠΕ. Η ομάδα δέσμευσε κυρίως με τη στο εσωτερικό έρευνα & την ανάπτυξη καθώς επίσης και την κατασκευή των διάφορων βιομηχανικών φίλτρων, των διαχωριστών και των αντλιών. Η επιχείρηση είναι υπερήφανη για να είναι ο ηγέτης σε τέτοια βιομηχανία με τη βιομηχανία λιπών, χημική βιομηχανία, βιομηχανία φαρμάκων, βιομηχανία ποτών, βενζίνη - χημική βιομηχανία, και είναι τώρα ένα από καλά-ξέρει τους παραγωγούς και τους προμηθευτές στον κόσμο. Η επιχείρηση έχει τώρα τρεις βάσεις παραγωγής της με μια συνολική ικανότητα 280.000 τετραγωνικών μέτρων στην πόλη του Ναντζίνγκ και την πόλη Yixing της επαρχίας Jiangsu, μόνιμα workforces περισσότερο από 1300 άνθρωποι και η γραμμή παραγωγής είναι καλά εξοπλισμένη με περισσότερες από 1500 μονάδες του προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και της ενοργάνωσης δοκιμής.

 

 

Προδιαγραφές προϊόντων:

Πρότυπο 

Ικανότητα επεξεργασίας (T/D)

Δύναμη μηχανών (KW) 

LHB150

30~150

3

LHB160

80~180

3

LHB180

100~200

5.5

LHB180A

200~400

7.5

LHB180B

400~600

11

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά