Χημική φυγοκεντρική ταχύτητα υψηλών οριζόντια διασπασμένη τύπων αντλιών μεταφοράς 2900 r/min

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Yixing, Jiangsu)
Μάρκα: Juneng Machinery
Πιστοποίηση: CE、ISO9001
Αριθμό μοντέλου: IHK40-25-180
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: Σύνολο 40 / μήνες

Περιγραφή προϊόντων

Χημική φυγοκεντρική ταχύτητα υψηλών οριζόντια διασπασμένη τύπων αντλιών μεταφοράς 2900 r/min

Περιγραφή προϊόντων:

Η φυγοκεντρική αντλία σειράς IHK για τη χημική εφαρμοσμένη μηχανική είναι μια αντλία για τη χημική βιομηχανία, η οποία σχεδιάζεται και κατασκευάζεται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο. Έχει ένα νέο σχέδιο, μοναδική δομή, ισχυρή προσαρμοστικότητα, ιδιαίτερα κατάλληλη για το υγρό που περιέχει τα στερεά μόρια και τα διάφορα ανασταλμένα υγρά σε τέτοιες βιομηχανίες όπως το πετρέλαιο, τη χημική ουσία, το λίπος, την εσωτερική χημική ουσία, την ιατρική και τα τρόφιμα, κ.λπ. Με τα διαφορετικά υλικά, οι αντλίες μπορούν να διαβιβάσουν με έναν άριστο τρόπο όλα τα είδη διαβρωτικών υγρών. Η διαβιβάζοντας θερμοκρασία της αντλίας είναι κανονικά -20°C~180°C, και μέχρι 350°C για εκείνους με την ειδική δομή. Γενικά, οι αντλίες αποτελούνται από το ανοξείδωτο ή το χάλυβα άνθρακα. Μπορούν να είναι από άλλα υλικά κατόπιν αιτήσεως.

 

 Η χημική και βιομηχανική φυγοκεντρική αντλία IHK εφαρμόζεται στις βιομηχανίες της χημικής ουσίας και τη βιομηχανία, το πετρέλαιο, το λιπίδιο, την ιατρική και τα τρόφιμα για να ταΐσει το υγρό συμπεριλαμβανομένου του σιταριού με τη δύναμη κροτώνων (περίπου 10%) και το διάφορο υγρό αναστολής. Κατά επιλογή των διαφορετικών υλικών, την μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ταΐσει τα υγρά cauterization. Η μέση θερμοκρασία της μεταφοράς είναι συνήθως-20℃-180℃ και με την ειδική δομή, μπορεί να φτάσει σε 380℃.

 

 

QC/Technical υποστήριξη

 

1, κάθε επιχείρηση βαθειά καταλαβαίνει ότι η ποιότητα είναι το βασικό όπλο για μια επιχείρηση που κερδίζει. Η ποιότητα είναι ένας από τον παράγοντα που βοήθησε την επιχείρηση για να επιτύχει την επιτυχία, έτσι προσπαθούμε να παρέχουμε την ποιοτική επιχείρηση.

2, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου μας αποτελούνται από τους πεπειραμένους μηχανικούς, τους τεχνικούς και QC τους επιθεωρητές. Τα καλύτερα προϊόντα από την υψηλή επιχείρηση φήμης και θα κάνουν καλύτερα από οποιαδήποτε άλληδήποτε επιχείρηση.

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προϊόντων:

1, η δομή της αντλίας προσαρμόζεται στο διεθνές πρότυπο. Τα στροφεία είναι ανοικτή δομή ταινιών. Είναι κατάλληλο για το υγρό με την υψηλή συγκέντρωση στερεών και τη διάφορη αναστολή.

2, αυτό είναι οριζόντιος διασπασμένος τύπος και πίσω pullout κατασκευή. Δεν πρέπει να κατεβεί τους σωλήνες και τη μηχανή όταν συντήρηση.

3, σφραγίδα άξονων εισάγουν τη μηχανική σφραγίδα και τη σφραγίδα δύναμης. Είναι ασφάλεια και αξιόπιστο.

4, μέρη ένδυσης της κάλυψης του στροφείου μπορούν να ανταλλάξουν. Η επισκευή της εργασίας είναι απλή που μειώνει τις δαπάνες.

5, στροφείς της αντλίας μπορούν να αντισταθμίσουν σε αξονικό, ο οποίος μπορεί να αυξήσει τη ζωή υπηρεσιών του.

 

Προδιαγραφές προϊόντων:

Πρότυπο

Ροή Q m3/h

Ανελκυστήρας Χ

μ

Ταχύτητα

r/min

Δύναμη

KW

NPSHr

μ

IHK40-25-180

6.3

40

2900

4

2.3

IHK50-32-200

12.5

50

2900

7.5

2.3

IHK65-40-250

25

80

2900

18.5

2.3

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά