Ανοξείδωτος υποβάλτε τη λίπανση/τη θαλάσσια ικανότητα το 2000 λ/ω σε φυγοκέντρωση διαχωριστών δίσκων νερού μαζούτ

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Yixing, Jiangsu)
Μάρκα: Juneng Machinery
Πιστοποίηση: CE、ISO9001
Αριθμό μοντέλου: KYDH204
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: TT
Δυνατότητα προσφοράς: Σύνολο 40 / μήνες

Περιγραφή προϊόντων

Ανοξείδωτος υποβάλτε τη λίπανση/τη θαλάσσια ικανότητα το 2000 λ/ω σε φυγοκέντρωση διαχωριστών δίσκων νερού μαζούτ

Περιγραφή προϊόντων:

Ο θαλάσσιος διαχωριστής χρησιμοποιείται κυρίως για να καθαρίσει επάνω την υγρασία και τη μηχανική ακαθαρσία στα καύσιμα (ελαφρύ έλαιο diesel, βαρύ έλαιο diesel, μαζούτ) και το λαδώνοντας πετρέλαιο των σκαφών και της μηχανής diesel, το οποίο είναι καλό να μειώσει το γδάρσιμο και να παρατείνει την υπηρεσία-ζωή του. Το βαρύ πετρέλαιο diesel χωρίζεται από το διαχωριστή μπορεί να αντικαταστήσει το ελαφρύ πετρέλαιο diesel για τη χρησιμοποίηση έτσι ώστε μειώστε το κόστος παραγωγής πολύ.
 

 

Ο θαλάσσιος διαχωριστής χρησιμοποιείται κυρίως για να καθαρίσει επάνω την υγρασία και τη μηχανική ακαθαρσία στα καύσιμα (ελαφρύ έλαιο diesel, βαρύ έλαιο diesel, μαζούτ) και το λαδώνοντας πετρέλαιο των σκαφών και της μηχανής diesel


Το σχέδιο, κατασκευή και επιθεωρεί είναι συμφωνία με GB/T5745-2002 <>>. Η σταθερή λειτουργία, η δόνηση είναι πολύ χαμηλότερη από την εθνική τυποποιημένη αξία. Όλα τα υλικά αποτελούνται από το ανοξείδωτο, τόσο αποτελεσματικά μειώστε τη διάβρωση των υλικών χωρισμού.

 

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προϊόντων:

1, υπάρχουν στάσιμες κεντρομόλες αντλίες για τη βαριά φάση και την ελαφριά παραγωγή φάσης. Η χωρισμένη βαριά φάση και η ελαφριά φάση είναι αντίστοιχα από τις μεγάλες και μικρές κεντρομόλες αντλίες που στην κορυφή του τυμπάνου.

2, αυτή η σειρά διάφορης συγκεκριμένης πυκνότητας εξαρτήσεων διαχωριστών χτυπούν με τη διαφορετική διάμετρο, η οποία μπορεί να επιλεχτεί και να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πυκνότητα και τον όγκο των υλικών.

3, αυτό έχουν backpressure τη ρυθμίζοντας βαλβίδα. Ο χωρισμός της επίδρασης μπορεί να ρυθμιστεί με τη ρύθμιση backpressure. 

 

Προδιαγραφές προϊόντων:

Πρότυπο 

Εκτιμημένη επεξεργασία 
ικανότητα (λ/ω)

Πίεση κολπίσκων

(MPA)

Έξοδος 
πίεση (MPA)

Απορροφήστε το ταξίδι 
από την αντλία φρεατίων 

Πίεση εξόδου 
από την αντλία φρεατίων 

Μηχανή

 (KW) 

KYDH204SD-23

2000

≤0.05

≥0.2

/

/

4

 

 

Ιστορία:

 

Η ομάδα Juneng δημιουργήθηκε στο 1987. Έχει την ιστορία 23 ετών. Τώρα τρεις βάσεις παραγωγής του με μια συνολική ικανότητα 280000 τετραγωνικών μέτρων στην πόλη του Ναντζίνγκ και την πόλη Yixing της επαρχίας Jiangsu.

 

Την επιτυχία του Juneng από η υποχρέωση συμβάλλει κάθε μέλους της επιχείρησης. Επιπλέον, η ειδικότητα και η δυνατότητα κάθε μέλους γίνονται σεβόμενες και ξεθαμένος.

 

Ανοξείδωτος υποβάλτε τη λίπανση/τη θαλάσσια ικανότητα το 2000 λ/ω σε φυγοκέντρωση διαχωριστών δίσκων νερού μαζούτ

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά