Υιοθέτηση φυγοκεντρικών διαχωριστών αμύλου τοπ-αναστολής των οδηγώντας για τα δημητριακά

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Yixing, Jiangsu)
Μάρκα: Juneng Machinery
Πιστοποίηση: CE、ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Princeiple διαχωρισμός
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT
Δυνατότητα προσφοράς: Σύνολο 40 / μήνες

Περιγραφή προϊόντων

Υιοθέτηση φυγοκεντρικών διαχωριστών αμύλου τοπ-αναστολής των οδηγώντας για τα δημητριακά

Περιγραφή προϊόντων:

Οι άνθρωποι θα συντρίψουν και θα χωρίσουν τις ώριμες συγκομιδές εξαρτώνται από τις σωματικές ιδιότητές τους, κατόπιν λαμβάνουν το άμυλο. Έτσι ο διαχωριστής αμύλου είναι το κλειδί στο στάδιο της εξαγωγής αμύλου.    

Στη διαδικασία χωρισμού αμύλου, ο διαχωριστής περιστρέφεται στη υψηλή ταχύτητα κατόπιν δημιουργεί τη φυγοκεντρική δύναμη, έτσι η αποδοτικότητα χωρισμού βελτιώνεται. Συγχρόνως μεγιστοποιήστε την αποδοτικότητα παραγωγής. Αφιερωνόμαστε για να κάνουμε το διαχωριστή αμύλου Juneng σε ο επαγγελματικότερος και αποδοτικός στη βιομηχανία επεξεργασίας αμύλου, συλλέγει όλα τα πλεονεκτήματα του διάφορου διαχωριστή όπως η μικρή δόνηση, μεγάλη περιεκτικότητα, σταύλος που τρέχει και ούτω καθεξής. Χρησιμοποιείται κυρίως pre-concentration στο άμυλο, χωρισμός του αμύλου και η γλουτένη, συγκέντρωση της γλουτένης (πρωτεΐνη), διευκρινίζει του νερού διαδικασίας στο μετέπειτα βήμα και ούτω καθεξής.

 

Εφαρμογή:

Κάθε διαχωριστής είναι ένα ακροφύσιο υποβάλλει σε φυγοκέντρωση σχεδιασμένος για τη συνεχή απαλλαγή των στερεών. Χρησιμοποιείται για τα στερεά ταξινόμησης, να συγκεντρωθεί και πλυσίματος, και για τα υγρά διευκρίνισης που περιέχουν τις σχετικά υψηλές συγκεντρώσεις στερεών. Χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία αμύλου για τις διαδικασίες που περιλαμβάνουν τον αρχικό χωρισμό αμύλου, την πυκνότητα γλουτένης, και τη συγκέντρωση εμπορευμάτων.

Διαδικασία κοκκοποίησης:  Άμυλο πατατών σίτου καλαμποκιού/μανιόκων

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προϊόντων:

1, μεγάλη διάμετρος του τυμπάνου, μεγάλη περιοχή του δίσκου, ισχυρή ικανότητα της παραγωγής (χωρισμός), άριστη επίδραση του χωρισμού.

2, υιοθετώντας την οδήγηση τοπ-αναστολής, που κάνει το διαχωριστή με την υψηλή σταθερότητα περιστροφής, βελτιώνουν κατά ένα μεγάλο μέρος τη χρησιμοποιώντας ζωή των ρουλεμάν και του κύριου άξονα.

3, υιοθετώντας τον αυτόματο έλεγχο του κυκλώματος λαδώνοντας πετρελαίου, ο οποίος προστατεύει και παρατείνει τη χρησιμοποιώντας ζωή της οδήγησης του συστήματος.

4, υιοθετώντας τα μεγάλα ακροφύσια, που έχει τη μεγάλη ικανότητα τροφών, μειώνουν τις πιθανότητες του φραγμού, βεβαιώνοντας τη συνεχή παραγωγή.

 

Εισαγωγή της επιχείρησης:

 

Η ομάδα Juneng απασχολεί μια ομάδα του καλά εκπαιδευμένου επαγγελματία, υιοθετεί EPR προόδου το διοικητικό πρότυπο παραγωγής σε συνεργασία με τις συσκευές κατάστασης προόδου και τη διαδικασία δηλ. CNC Turner, το κέντρο μηχανών, ιδιαίτερα την ενοργάνωση δοκιμής ακρίβειας, την ποιότητα και το σύστημα ελέγχου διαδικασίας για να εξασφαλίσει την ποιότητα, τη σταθερότητα, και την αξιοπιστία κάθε προϊόντος.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά