Το πετρέλαιο ψαριών, φυγοκεντρωτής διαχωριστών πετρελαίου δίσκων ζωικού πετρελαίου χρησιμοποίησε τα ψάρια, διαχωριστής ζωικού πετρελαίου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Yixing, Jiangsu)
Μάρκα: Juneng Machinery
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: DHZ360
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT
Δυνατότητα προσφοράς: Σύνολο 40 / μήνες

Περιγραφή προϊόντων

 Χρησιμοποιημένα ψάρια φυγοκεντρωτών διαχωριστών πετρελαίου δίσκων, διαχωριστής ζωικού πετρελαίου

Περιγραφή προϊόντων:

Κυρίως χρησιμοποιημένος στο σύστημα του φυτικού ελαίου για διαδοχικό degumming, και την αφυδάτωση.

Αυτός ο τύπος δίσκου υποβάλλει σε φυγοκέντρωση χρησιμοποιείται κυρίως στο σύστημα του φυτικού ελαίου για διαδοχικό degumming, και την αφυδάτωση, η οποία είναι ο σημαντικότερος εξοπλισμός για 10t/d~400t/d.It εργάζεται επίσης στο πετρέλαιο κρέατος καθαρισμού από τα ζώα, ή στη συγκέντρωση του χωρισμού του πετρελαίου ψαριών. Έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής ταχύτητας, της ομαλής λειτουργίας, της συμπαγούς δομής, του μικρού ίχνους, όλα που σφραγίζονται του κολπίσκου και της απαλλαγής, λίγος θόρυβος, καλός χωρισμός. Τα υλικά του φυγοκεντρωτή που έρχονται σε επαφή με με τα μέρη κατασκευάζονται από το ανοξείδωτο που καλύπτει τις απαιτήσεις της υγιεινής τροφίμων.

Αυτό το προϊόν έχει τρεις τύπους, συμπεριλαμβανομένου κεντρικό αξίας, τεχνητό, και ώθησης νερού. Ο πρώτος τύπος χρησιμοποιείται κυρίως του καθαρισμού πετρελαίου, και τελευταίοι οι δύο χρησιμοποιούνται degumming και την αφυδάτωση. Επιπλέον ισχύουν όλοι σε άλλα παρόμοια υλικά για υγρός-στερεό και το υγρό – στερεός χωρισμός.

Το σχέδιο, η κατασκευή και η επιθεώρηση του φυγοκεντρωτή είναι συμφωνία με τα εθνικά πρότυπα GB10897 και GB10898 αυστηρά.

Αυτός ο τύπος δίσκου υποβάλλει σε φυγοκέντρωση χρησιμοποιείται κυρίως για να αφαιρέσει το νερό και τις μηχανικές ακαθαρσίες που περιλαμβάνονται στα καύσιμα και τα λιπαντικά εξοπλισμού στον κεντρικό υπολογιστή κωπηλασίας, το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος diesel καθώς επίσης και άλλους τύπους ορυκτελαίων, προκειμένου να μειωθούν η μηχανή diesel ή άλλη μηχανική ένδυση και να επεκταθεί η χρήσιμη ζωή του μηχανικού. Επίσης ισχύει να χωρίσει και να διευκρινίσει τα παρόμοια υλικά των πετρελαιοειδών αποβλήτων σε άλλες πετροχημικές βιομηχανίες, όπως το μαύρο πετρέλαιο, καθυστερημένο μετατρέποντας σε κωκ μετατρέποντας πετρέλαιο πετρελαίου, πλένοντας πετρέλαιο και να ανακυκλώσει το πετρέλαιο και ούτω καθεξής.

Το σχέδιο, η κατασκευή και η επιθεώρηση του φυγοκεντρωτή είναι συμφωνία με τα εθνικά πρότυπα GB10897 και GB10898 αυστηρά.

 

Εφαρμογή:

Ο δίσκος σειράς DHYY υποβάλλει σε φυγοκέντρωση γιατί ο καθαρισμός φυτικού ελαίου χρησιμοποιείται ευρέως συνεχή degumming, την εξουδετέρωση, την απομάκρυνση κεριού, και το πλύσιμο των φυτικών ελαίων.

Φυτικό έλαιο: Έλαιο ελαίου κολζά, έλαιο βαμβακόσπορων, έλαιο καλαμποκιού, έλαιο φοινικών, έλαιο σόγιας, έλαιο φυστικιών, έλαιο ρυζιού, έλαιο σουσαμιού, Safflower έλαιο και γιος επάνω.

Ζωικό πετρέλαιο: πετρέλαιο ψαριών και άλλη διάφορη διευκρίνιση ζωικού λίπους.

Η σειρά DHZ έρχεται πλήρης με τις συνδέσεις μονάδων ελέγχου, ηλεκτρικών μηχανών, κολπίσκων και εξόδου, το βοηθητικό εξοπλισμό, τα ανταλλακτικά και ένα σύνολο εργαλείων.



Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προϊόντων:

1, υψηλή περιστρεφόμενη ταχύτητα

2, λειτουργούσα σταθερότητα

3, εντελώς σφραγισμένος επάνω του συστήματος κολπίσκων και εξόδου

4, χαμηλότερος θόρυβος

5, το επαγγελματικό σχεδιασμένο κεντρομόλο σύστημα αντλιών έχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως η πίεση εξόδου σταθερότητας, μεγάλη ρυθμίζοντας σφαίρα, εύκολα λειτουργών και ούτω καθεξής.

6, αυτός ο ειδικός διαχωριστής σχεδίου έχουν το πλήρες κιβώτιο αυτόματου ελέγχου που χρησιμοποίησε για την προστασία ασφάλειας και εξοπλίζουν και επίσης εξοπλισμένος με τον προηγμένο αυτόματο ελεγκτή δόνησης που μπορεί να δει την αξία δόνησης οποιαδήποτε στιγμή. Μπορούμε να κάνουμε το χωρισμό και την απαλλαγή στην καλύτερη αγάπη από να ρυθμίσουμε την παράμετρο χωρισμού άμεσα στην οθόνη.

 • ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ: 1000-100,000 Λ/Ω
 • Όρος: Νέος
 • Τύπος: ο δίσκος υποβάλλει σε φυγοκέντρωση
 • Αυτόματος βαθμός: Αυτόματος
 • Θέση προέλευσης: Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
 • Εμπορικό σήμα: JUNENG
 • Τάση: 380-415V
 • Δύναμη (W): 7.5 - 22 KW
 • Βάρος: 1000-3000KG
 • Πιστοποίηση: CE/ISO
 • Εξουσιοδότηση: 1 έτος
 • Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
 • Τύπος: Μηχανήματα επεξεργασίας κρέατος
 • Κύπελλο: αυτοκαθαριζόμενος
 • Υγρό υλικό: ανοξείδωτο
 • PLC: SIEMENS

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά