Αυτόματοι φυγοκεντρικοί διαχωριστές αμύλου δίσκων ακροφυσίων στις εγκαταστάσεις αμύλου καλαμποκιού

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Yixing, Jiangsu)
Μάρκα: Juneng Machinery
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: DPF800
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα σετ
Τιμή: USD $ 90000 per set
Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT
Δυνατότητα προσφοράς: Σύνολο 40 / μήνες

Λεπτομερής ενημέρωση

Αλλιώς: Ακροφύσιο διαχωριστικό Υλικό: SS304
Προϊόν: Άμυλο φοινικών σάγου Ικανότητα επεξεργασίας: 22-115 Τ/Χ
Ταχύτητα τυμπάνων: 2750-3300 περιστροφή/λεπτό Δύναμη μηχανών: 132 / 110 KW

Περιγραφή προϊόντων

 

Αυτόματοι φυγοκεντρικοί διαχωριστές αμύλου δίσκων ακροφυσίων στις εγκαταστάσεις αμύλου καλαμποκιού

 

 

Ακροφύσιο του διαχωριστή αμύλου

 

Το ακροφύσιο του διαχωριστή αμύλου είναι μιας ακροφυσίου από περιοδικής αντικατάστασης μερών κλειδί και ανάγκης. _αυτός εφαρμόζω bayoner κλειδαριά σχέδιο, ασφαλής, αξιόπιστος και εύκολος, ένας μόνο ανάγκη να περιστρέφομαι 180 βαθμός με κατσαβίδι, κατόπιν μπορώ παίρνω έξω ο ακροφύσιο, που σημαίνω ο χειριστής μπορώ κυριαρχώ αυτός γρήγορα.

 

Το ακροφύσιο υιοθετεί το κατάλληλο σχέδιο αντικατάστασης, η κάλυψη μπορεί asending automaticlly, τα οποία διευκολύνουν την ένταση εργασίας του χειριστή.

 

 

Structurfeatures διαχωριστών αμύλου

 

1 . Αυτόματος-ασφαλές σύστημα lubracation

 

2 . Σταθερή αμυντική κάλυψη μετάλλων

 

3 . Πλαίσιο μηχανών με την δόνηση-απορρόφηση

 

4 . Το αυστηρά κατασκευασμένο κοχύλι ανοξείδωτου είναι σκληρό και ανθεκτικό, και εξασθενίζοντας ποτέ

 

5 . ο equipmentSpecial αναστολή-κλάδος σιγουρεύεται την εργασία τυμπάνων σταθερά στην υψηλή ταχύτητα περιστροφής

 

6 . Σταθερός κάθετος άξονας, ο οποίος εγκατέστησε το υδραυλικό ανερχόμενος και κατεβαίνοντας σύστημα μέσα, συμπαγής δομή και κατάλληλη λειτουργία

 

7 . Το φέρον σύστημα lubracation αυτόματος-ελέγχου σιγουρεύεται μια μακροπρόθεσμη και αξιόπιστη εργασία του συστήματος κίνησης

 

8 . _Ciritically επεξεργάζομαι βάθρο βάθρο κάνω ο μηχανή σταύλος, Αυτός έχω ένας πολύ κανονικός machinary διάσταση

 

9 . _ο σχεδιάζω προωθώ εσωτερικός-ανακυκλώνω σύστημα σιγουρεύομαι ΑΥΤΌΣ ρυθμίζω χωρισμός επίδραση ακριβώς, και έχω ένας σταθερός realible χωρισμός

 

Αυτόματοι φυγοκεντρικοί διαχωριστές αμύλου δίσκων ακροφυσίων στις εγκαταστάσεις αμύλου καλαμποκιού

 

 

Γενικό

 

Ο διαχωριστής αμύλου χρησιμοποιείται κυρίως pre-concentration στο άμυλο, χωρισμός του αμύλου και η γλουτένη, συγκέντρωση της γλουτένης (πρωτεΐνη), διευκρινίζει του νερού διαδικασίας στο μετέπειτα βήμα και ούτω καθεξής.
Διαδικασία κοκκοποίησης: Άμυλο πατατών σίτου καλαμποκιού/μανιόκων

 

Στη διαδικασία χωρισμού αμύλου, ο διαχωριστής περιστρέφεται στη υψηλή ταχύτητα κατόπιν δημιουργεί τη φυγοκεντρική δύναμη, έτσι η αποδοτικότητα χωρισμού βελτιώνεται. Συγχρόνως μεγιστοποιήστε την αποδοτικότητα παραγωγής.

 

_αυτός είμαι κυρίως χρησιμοποιώ pre-concentration άμυλο, χωρισμός άμυλο και γλουτένη, συγκέντρωση γλουτένη (πρωτεΐνη), διευκρινίζω διαδικασία νερό ο μετέπειτα βήμα και ούτω καθεξής.

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προϊόντων:

 

1, μεγάλη διάμετρος του τυμπάνου, μεγάλη περιοχή του δίσκου, ισχυρή ικανότητα της παραγωγής (χωρισμός), άριστη επίδραση του χωρισμού.

2, υιοθετώντας την οδήγηση τοπ-αναστολής, που κάνει το διαχωριστή με την υψηλή σταθερότητα περιστροφής, βελτιώνουν κατά ένα μεγάλο μέρος τη χρησιμοποιώντας ζωή των ρουλεμάν και του κύριου άξονα.

3, υιοθετώντας τον αυτόματο έλεγχο του κυκλώματος λαδώνοντας πετρελαίου, ο οποίος προστατεύει και παρατείνει τη χρησιμοποιώντας ζωή της οδήγησης του συστήματος.

4, υιοθετώντας τα μεγάλα ακροφύσια, που έχει τη μεγάλη ικανότητα τροφών, μειώνουν τις πιθανότητες του φραγμού, βεβαιώνοντας τη συνεχή παραγωγή.

5, εγκατεστημένος με το υδραυλικό σύστημα για το τύμπανο, το οποίο κάνει ευκολότερα για να ελέγξει το τύμπανο και να αντικαταστήσει τα ακροφύσια.

6, λειτουργών εύκολα, οι εργαζόμενοι μπορούν να κυριαρχήσουν τον κανονισμό λειτουργίας μέσα απότομα.

 

 

Προδιαγραφές:

 

Πρότυπο

Τομέας διήθησης 

Ταχύτητα του τυμπάνου (περιστροφή/λεπτό)

Βάρος (κλ)

 Ανώτατη ικανότητα

Μέγεθος χιλ. αριθμού

DPF800

22-115

2750-3300

7800

130 Τ/Χ

3200*1800*3100

 

 

Εισαγωγή της επιχείρησης:

 

Η ομάδα Juneng είναι κατασκευαστής μεγάλων κλιμάκων των βιομηχανικών προϊόντων στην Κίνα με τη Co. μηχανημάτων Juneng υποκαταστημάτων συγκεκριμένα (Κίνα), το ΕΠΕ της και τη Co. μηχανημάτων Jiangsu Juneng, ΕΠΕ.

 

Η ομάδα δέσμευσε κυρίως με τη στο εσωτερικό έρευνα & την ανάπτυξη καθώς επίσης και την κατασκευή των διάφορων βιομηχανικών φίλτρων, των διαχωριστών και των αντλιών.

 

Η επιχείρηση είναι υπερήφανη για να είναι ο ηγέτης σε τέτοια βιομηχανία με τη βιομηχανία λιπών, χημική βιομηχανία, βιομηχανία φαρμάκων, βιομηχανία ποτών, βενζίνη - χημική βιομηχανία, και είναι τώρα ένα από καλά-ξέρει τους παραγωγούς και τους προμηθευτές στον κόσμο.

 

Η επιχείρηση έχει τώρα τρεις βάσεις παραγωγής της με μια συνολική ικανότητα 280.000 τετραγωνικών μέτρων στην πόλη του Ναντζίνγκ και την πόλη Yixing της επαρχίας Jiangsu, μόνιμα workforces περισσότερο από 1300 άνθρωποι και η γραμμή παραγωγής είναι καλά εξοπλισμένη με περισσότερες από 1500 μονάδες του προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και της ενοργάνωσης δοκιμής.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά