Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Doris.zhou

Τηλεφωνικό νούμερο : 13961509768

WhatsApp : +008613961509768

Free call

Περπάτημα στην ηλιοφάνεια

March 13, 2019

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Περπάτημα στην ηλιοφάνεια

Οι βροχερές ημέρες τελικά. Την άνοιξη, είναι ο τέλειος χρόνος να πει ότι πηγαίνετε σε έναν περίπατο.

 

Το δάσος μπαμπού YIxing, ως στόχος μας, είναι έτοιμο να παίξει τον οικοδεσπότη σε μας. Αυτό thaks περίπου 40 λεπτά για μας για να οδηγήσουμε εκεί από το εργοστάσιό μας.

Γοητευόμαστε από της πράσινο και το καθαρό αέρα.

 

Περπάτημα στην ηλιοφάνεια

 

Μετά από ένα μακροχρόνιο jounery (σε με, είναι ένα μακρύ ταξίδι δεδομένου ότι δεν είμαι καλός στον αθλητισμό), πραγματικά παίρνει το ένα και ένα ημίωρο για μας για να φθάσει στην κορυφή του βουνού. Είναι πραγματικά καλό να γίνει αισθητό το αεράκι κτυπώντας ελαφρά την κορυφή βουνών, για να έχει μια πανοραμική θέα ολόκληρου του δάσους. Περνώντας μέσω της “σύννεφο-οδήγησης πυίδας”, strolling κατά μήκος της “πορείας σύννεφο-δαχτυλιδιών”, διατάζοντας μια λεπτή άποψη από το “σύννεφο-οδηγώντας περίπτερο”, θα αισθανόσαστε μια απερίγραπτη αίσθηση της ανανέωσης και της ολοκλήρωσης.

 

Περπάτημα στην ηλιοφάνεια

 

Σε μια θυελλώδη ημέρα, που παίρνει τα τελεφερίκ στο κατώτατο σημείο, είναι καταπληκτικό για να δει τη μεγάλη εικόνα να καταπιεί τα κύματα που παρουσιάζονται από το δάσος μπαμπού. 

 

Περπάτημα στην ηλιοφάνεια

 

Welcom για να μας επισκεφτεί, εάν υπάρχει αρκετός χρόνος. Θα μπορούσαμε να πάμε και να δούμε το δάσος μπαμπού No.1 της Κίνας, για να οδηγήσουμε το Νο 1 σύστημα μεταφοράς καλωδίων της Ανατολικής Κίνας, για να κατακτήσουμε την πιό ψηλή αιχμή βουνών στη νότια επαρχία Jiangsu, για να επιδιώξουμε την πρωταρχική πηγή “λίμνης Taihu”, για να προσέξουμε τα πολύτιμα είδη coelenterates και να απολαύσουμε το καθαρό αέρα σε αυτόν τον φυσικό φραγμό οξυγόνου.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας