Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Doris.zhou

Τηλεφωνικό νούμερο : 13961509768

WhatsApp : +008613961509768

Free call

ΈΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΣΚΩΝ

August 8, 2019

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με ΈΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΣΚΩΝ

Ο καψαλίζοντας ήλιος, που ψήνει τη yixing πόλη --κεφάλαιο αγγειοπλαστικής.

ΈΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΣΚΩΝ

Σε μια τέτοια ημέρα καψίματος τον Αύγουστο, ο γραμματέας κομμάτων jian οδήγησε τους δημοτικούς και άλλους σχετικούς ηγέτες τμημάτων στο εργοτάξιο οικοδομής του νέου προγράμματος της Co. μηχανημάτων Jiangsu Juneng, ΕΠΕ, για να διευθύνει μια συγκεντρωμένη «αναθεώρηση» των επιτευγμάτων κατασκευής του εξαμηνιαίου προγράμματος.

ΈΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΣΚΩΝ

Η Co. μηχανημάτων Juneng Jiangsu, ΕΠΕ άρχισε το υψηλής απόδοσης πρόγραμμα διαχωριστών δίσκων με τη συνολική επένδυση Yuan 630 εκατομμυρίων, που καλύπτει έναν τομέα 126666 τετραγωνικών μέτρων. Ο διαχωριστής δίσκων των προϊόντων προγράμματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στις βιομηχανίες υψηλών σημείων όπως η biopharmaceutical βιομηχανία, η πετροχημική βιομηχανία, το πετρέλαιο και η παχιά βιομηχανία τροφίμων, κ.λπ., η οποία συμφωνεί με την κατεύθυνση της εθνικής βιομηχανικής ρύθμισης δομών και έχει τις προοπτικές ενός ευρέος αγοράς διαστήματος και ανάπτυξης.

ΈΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΣΚΩΝ

Η MU fujun, πρόεδρος των μηχανημάτων Junneg, συνόδευσε το γραμματέα Shen στην περιοχή προγράμματος για να παρατηρήσει και να εκθέσει την πρόοδο του προγράμματος στο γραμματέα Shen προσωπικά.

 

Το δυτικό εργοστάσιο των μηχανημάτων Juneng θα χτιστεί σε μια διεθνή πρώτης τάξεως βάση παραγωγής διαχωριστών, με 4 νέα τυποποιημένα εργαστήρια 32000 τετραγωνικών μέτρων και 1 ευφυές εργαστήριο 11.000 τετραγωνικών μέτρων, και το εργαστήριο 34000 τετραγωνικών μέτρων που αποκτιέται από τα αρχικά μηχανήματα Lingren θα μετασχηματιστεί. Ο εξοπλισμός που αγοράζεται θα διαμορφωθεί με τους πιό προηγμένους εσωτερικούς CNC τόρνους. Μετά από την ολοκλήρωση του προγράμματος, η ετήσια ικανότητα παραγωγής 3.000 φυγοκεντρωτών μπορεί να διαμορφωθεί και ο όγκος ετήσια πωλήσεων μπορεί να υπερβεί Yuan 600 εκατομμυρίων.

 

Αυτή τη στιγμή, η περιεκτική συνολική έκταση του νότιου εργοστασίου Yixing, του βόρειου εργοστασίου, του δυτικού εργοστασίου και του εργοστασίου του Ναντζίνγκ έχει φθάσει σε 500.000 τετραγωνικά μέτρα, αληθινά που πραγματοποιούν το στρατηγικό στόχο της μεγαλύτερης βάσης παραγωγής του διαχωριστή φίλτρων στην Κίνα και που οδηγούν τη βιομηχανία. Τα μηχανήματα Juneng θα αναπτύξουν περαιτέρω τη διεθνή αγορά, θα επεκτείνουν τη διεθνή επιχείρηση, και θα παγιώσουν την τρίτη θέση στη βιομηχανία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας